Новини

Европейската седмица на младежта 2013

От 26 май – 2 юни 2013 Национален център „Европейски младежки програми и инициативи” в сътрудничество с Евродеск – България организирт редица дейности за отбелязване на Европейската седмица на младежта 2013.

Програмата на Младежката седмица в България, включва събития, организирани от НЦЕМПИ в София и от партньорски организации във Видин, Горна Оряховица, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Разлог, Ракитово, Русе, Силистра, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол.

Читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил, МИКЦ – Кюстендил и Евродеск 038 в сътрудничество с Информационен център Еврота Директно – Кюстендил и Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” организират поредица от събития в област Кюстендил.
В периода 27 - 31 май ще бъдат реализирани:
Еднодневна Младежка среща „Европейско гражданство и включване на младите хора в Европейски избори 2014”, Информационна кампания, Доброволческа инициатива – почистване на парково пространство и засаждане на декоративни храсти и цветя, Класически концерт с участието на млади изпълнители от НЧ „Братство 1869” и студенти от САЩ и Еко-поход и почистване в Осоговската планина.

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)