Новини

ФОТОКОНКУРС „СВОБОДАТА ДА ПЪТУВАШ В ЕС”

Читалище „Братство 1869” и Информационен център Европа Директно – Кюстендил обявяват фотоконкурс „Свободата да пътуваш в ЕС”.
Регламент
Конкурсът  е насочен към младите хора от област Кюстендил на възраст между 15 и 35 г.
Целта му е да насочи вниманието на гражданите и да акцентира върху една от положителните страни от членството на България в ЕС - свободното придвижване на граждани в Евросъюза.
Краен срок за изпращане: 15 юли 2016 г.


Фотографиите трябва да са направени в страни-членки на ЕС и да са придружени от кратко описание на обекта и мястото от снимката, както и кратко послание на автора, свързано с темата на конкурса.
Трябва да се изпратят в електронен формат – JPG, придружени от информация за автора /име, адрес, телефон, е-mail/ на електронната поща на центъра Европа Директно – Кюстендил: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." target="_blank">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Участващите в конкурса фотоси ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на центъра, където ще може да се гласува за тях в периода 16 юли – 5 август 2016 г.  facebook: Europe Direct -Kyustendil
Резултатите от гласуването ще бъдат обобщени и ще бъдат определени най-добрите 3, които ще получат предметни награди от Европа Директно – Кюстендил.
Резултати
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 12 август – Международния ден на младежта - ще бъде открита изложба от участващите фотоси и ще бъдат наградени победителите.
Трите фотографии, получили най-много харесвания във фейсбук, ще получат предметни награди от Европа Директно – Кюстендил.
За справки и повече информация:
Информационен център Европа Директно – Кюстендил,
читалище “Братство 1869”   ул. “Отец Паисий” 11, п.к. 2500    
 тел.:078/ 52 63 95  и  078/52 91 95
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." target="_blank">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.        www. europedirect-kn.info


   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)