Новини

СТАРТИРА ПЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ФОТОКОНКУРСА „БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА ПРЕЗ ОБЕКТИВА”

Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България” организират за пета поредна година фотоконкурс на тема „Благотворителността през обектива”.
Ако сте фотограф – любител или професионалист, и имате сетивата да видите нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани, или сте готови да ги потърсите оттук насетне – снимайте и ни изпратете вашия поглед върху благотворителността в България!
Конкурсите всъщност са два – за фотографски проект и за фотография.


Грантовата програма дава възможност на фотографите да осъществят свой фотографски проект и е единствената по рода си в България. Ще бъдат финансирани до три проекта на стойност по 2 000 лева всеки. Срокът за участие е 9 май 2016.
Миналата година победители станаха Боряна Кацарова, Владимир Пеков и Тихомир Рачев.
Конкурсът за фотография ще отличи до 3 фотографии, като ще бъде връчена една Голяма награда от 500 лева. С онлайн гласуване ще бъде избрана и Награда на публиката. Срокът за участие е 28 август 2016.
Победителите ще бъдат избрани от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Темелко Темелков.
Наградените фотографии и фотографските проекти ще бъдат подредени в изложба, която ще бъде открита през октомври 2016 в София, а след това ще пътува в различни градове на страната.
Наградите за победителите са осигурени от спонсорите на конкурса - Аурубис България, Райфазен банк.
Партньори на конкурса са Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева”,  Българско фотографско сдружение, Фото Форум, Фотосинтезис Арт Център.
Медийни партньори са: Vesti.bg, Мениджър, Обекти, Информационен портал за НПО в България.
Подробности за категориите и условията вижте на сайта: http://www.blagobektiv.org/

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)