Новини

КОНКУРС “ЗА ЕНДЖИОТАТА И ХОРАТА”

Фондация „Лале“ и Информационният портал за неправителствените организации в България обявяват конкурс за кратък текст на тема „Защо моята организация е важна за хората?“. Конкурсът е отворен за всички граждански организации в страната. Целта му е да предизвика и насърчи хората да ползват човешки език в общуването с хората (особено с тези, със и за които работят), дарителите, доброволците, другите организации, медиите, обществото...

Участвайте! Разкажете в рамките на не повече от 1 страница защо вашата организация е важна за хората. Старайте се да не използвате професионален жаргон, специфични термини и чуждици.
Изпратете своя текст на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." target="_blank">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 12 октомври 2015 г. В писмото си посочете името на организацията и данни за контакт.
Жури от активно пишещи хора (журналисти, блогъри, писатели) ще определи най-добрите текстове по три критерия:
- човешки език на писане;
- ясно и разбираемо представяне на организацията и значението й за хората;
- интересен и вълнуващ разказ.
Най-добрите текстове ще получат парична награда и широко публично представяне. Наградите ще бъдат обявени и връчени в началото на ноември 2015 година.

 

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)