Новини

ЗАВЪРШИ „РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ – ДА ПОРАСНЕМ ЗАЕДНО“

На 12.06.2015 г. завърши третият цикъл на „Работилница за родители – да пораснем заедно“. Програмата за родители на деца от 0 до 5 години на УНИЦЕФ България се реализира в гр. Кюстендил от НЧ „Братство 1869“. По време на работилниците, в присъствието на специалисти по ранно детско развитие, родители на малки деца имаха възможност да споделят опита си и придобият нови знания и умения, с които да подкрепят развитието на своите деца.

Читалище „Братство 1869“ подкрепя УНИЦЕФ България в инвестирането в ранното детско развитие чрез подкрепа на родителството в най-добър интерес на детето и ще продължи да партнира в провеждането на „Работилница за родители – да пораснем заедно“.
•    Ако искате да научите повече за психологическите потребности на малкото дете и как те кореспондират с родителските цели; как да обичаме децата; как да ги слушаме и как да поставяме граници и определяме правила;
•    Ако искате защитено място за споделяне на вашия опит и тревоги по въпросите на отглеждане и възпитание на детето, ние Ви очакваме в четвъртия цикъл на „Работилница за родители – да пораснем заедно“, който ще стартира м. октомври 2015.

Цикълът се състои от 12 последователни сесии, които се провеждат веднъж седмично и включват лекции, интерактивни упражнения и дискусии. Участието на родителите е безплатно. Максимален брой участници 15. 
За повече информация на място в НЧ „Братство 1869“ или на телефон  0896192063.

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)