Новини

ФОТОКОНКУРС „ЛИЦЕТО НА ТРУДА“ НА „МЛАДЕЖКИ ФОРУМ 21 ВЕК“ И КНСБ

За трета поредна година СНЦ „Младежки форум 21 век” и КНСБ провеждат фотоконкурс на тема „Лицето на труда”. Конкурсът се организира по повод 1 май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност и официален празник на КНСБ.
Желаещите да участват могат да изпращат своите фотографии на тема "Лицето на труда" в срок до 14 юни 2015 г. на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.%20" target="_blank">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , след като се запознаят с Регламента на конкурса. Участниците трябва да са на възраст от 16 до 35 години.


Първенците в конкурса ще получат ваучери на стойност от 50 до 200 лв. за покупка на фотографска техника или аксесоари. Партньори на фотоконкурса са Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева” и фирма „ATERA Design”, която осигурява специална награда – печат на фотография в голям формат (70/100 см) по технологията „ThreeBond“.
Първите 30 снимки, които имат най-високи оценки, ще бъдат отпечатани и представени в поредицата от изложби „Лицето на труда”, които ще се проведат в периода юли–октомври 2015 г. във всички областни градове в страната. Авторите на отличените творби ще получат грамоти за участие.
Снимките на участниците ще бъдат оценени от професионално жури, а победителите във фотоконкурса ще бъдат обявени на 25 юни 2015 г. Имената им ще бъдат публикувани на интернет страницата на КНСБ и във Фейсбук страниците на КНСБ, „Младежки форум 21 век” и на конкурса (Фотоконкурс „Лицето на труда”).
Повече за регламента на конкурса можете да намерите на страницата на КНСБ -   http://www.knsb-bg.org/ в секция Дейности > Младежки дейности и на страницата на "Младежки форум 21 век" - http://www.mforum21.org/
 

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)