Новини

КОНКУРС ЗА ПЛАКАТ НА ТЕМА „БЪДЕЩЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА В ЕВРОПА”

Читалище „Братство 1869” и Информационен център Европа Директно – Кюстендил обявяват конкурс за плакат на тема „Бъдеще на младите хора в Европа”.
РЕГЛАМЕНТ:
- В конкурса могат да участват млади хора от област Кюстендил на възраст между 15 и 29 г.
- Творбите трябва да отразяват креативното мислене и вижданията на младите хора за ролята им в бъдещето на Европа.
- Плакатите могат да бъдат рисунки или колажи върху лист хартия /формат АЗ или А4/, или в дигитален формат /PDF, GPG/ и да съдържат послания по темата на конкурса.
- Всеки участник може да изпрати до 3 плаката.
- Творбите трябва да са придружени от информация за автора – трите имена, възраст, учебно заведение или друга институция, адрес, телефон, e-mail.
Краен срок за участие: 15 юли 2014 г.
Предложенията за плакат могат да бъдат изпращани на адрес:
2500 гр. Кюстендил, ул. „Отец Паисий” 11, читалище “Братство 1869” - „За конкурса на Информационен център Европа Директно – Кюстендил”, както и на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Участващите в конкурса плакати ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на центъра Европа Директно - Кюстендил, където ще може да се гласува за тях.
Краен срок за гласуване: 5 август 2014

КЛАСИРАНЕ
Авторите на трите плаката, получили най-много гласове във фейсбук ще получат предметни награди от Европа Директно – Кюстендил.
Официално награждаване на победителите: 12 август – Международен ден на младежта
Плакатът-победител в конкурса ще бъде използван за изготвянето на информационните афиши на Европа Директно – Кюстендил по повод отбелязването на Международния ден на младежта в Кюстендил.
Отличените 3 плаката ще бъдат използвани и като илюстрации към информационна листовка за младежта, която Европа Директно – Кюстендил ще издаде за 12 август.
Всички участници ще получат грамоти за участие и информационни материали.
За справки и повече информация: Информационен център Европа Директно – Кюстендил, в читалище “Братство 1869” гр.Кюстендил, ул. “Отец Паисий” 11, п.к.2500   тел.:078/ 52 63 95  и  078/52 91 95    e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   www.europedirect-kn.info       www.facebook.com/europedirect.kyustendil

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)