Новини

КРЪГЛА МАСА НА ТЕМА „БЕЗРИСКОВО СЕКСУАЛНО ПОВЕДЕНИЕ”

Представители на МОС-Кюстендил взеха участие в кръгла маса на тема „Безрисково сексуално поведение”, която се проведе в читалище „Братство 1869” – Кюстендил. Събитието е част от проявите по случай 14 февруари - Ден на влюбените. На дискусията присъстваха представители на РЗИ, Младежки парламент, читалище "Братство 1869", и МИКЦ- Кюстендил. Общинският съветник д-р Маргарита Исталиянова – акушер-гинеколог представи урок по безопасна любов. ”Приоритет в работата ми като акушер-гинеколог е превенцията, респективно “безопасната любов”, отбеляза д-р Исталиянова.


Адриан Тодоров, председател на Младежки парламент-Кюстендил представи мулти-медийна презентация за 14 февруари. Председателят на читалище "Братство 1869" Иван Андонов пък изрази радост от факта, че за пореден път кюстендилските младежи доказват, че се интересуват от ежедневните проблеми на обществото.
По време на дискусията бе обяснено, че в рамките на кампанията „Безрисково сексуално поведение” се провеждат редица обучителни дейности в училища в Кюстендил и Дупница - презентации, беседи, дискусии за любовта и рисковете от необезопасените сексуални контакти.

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)