Проект „Модел за активно участие на младежи в местното развитие”  

   

Новини

МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКО ЕСЕ „МЛАДЕЖКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО – СЪСТОЯНИЕ, ПРОБЛЕМИ, ВЪЗМОЖНОСТИ“

Международен конкурс за студентско есе „Младежкото предприемачество – състояние, проблеми, възможности“ по Проект № 10-2020 „Изследване на предприемаческото поведение на студентите от СА „Д. А. Ценов”– Свищов, УНСС – София и ИУ – Варна“, финансиран от държавната субсидия за научна дейност, присъща на Стопанска академия „Д. А. Ценов“- Свищов, България.

Прочети още...

КОНКУРС "ИЗГРЕВЪТ НА СЛЕДВАЩОТО"

Дружество на българските фантасти „Тера Фантазия“, фондация „Човешката библиотека“, Фентъзи ЛАРП Център и „Фантастика и бъдеще“ организират конкурс за фантастични и други* разкази. В това време на предизвикателства за целия ни познат свят, ние за трета поредна година търсим възможното движение към позитивно бъдеще. Приемливи са всички жанрове – достатъчно е разказите да засягат поне една от посочените две теми в обем 3000–9000 думи.

Прочети още...

НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС “БИНЬО ИВАНОВ” 2020

Изтече крайният срок за участие в Четиринадесетото издание на Националния литературен конкурс за поезия „Биньо Иванов” – Кюстендил 2020, чийто организатори са Община Кюстендил и читалище „Братство 1869”.
Литературният конкурс е ежегоден и се провежда под патронажа на кмета на Община Кюстендил Петър Паунов.  В него могат да участват автори от цялата страна с три непубликувани произведения.

Прочети още...

КОНКУРС ЗА ЛОГО НА КОМПАНИЯТА НА БЪДЕЩЕТО

Служба на Европейския съюз за интелектуална собственост организира конкурс за "Фирма на бъдещето": - С какво ще се занимава? - Как ще се казва? - Създайте й лого, за да бъде уникална. Участвайте като качите снимка с логото на вашата компания на страницата @ipwhybother във Facebook и не забравяйте да поканите трима приятели да се включат в играта. Очакват ви страхотни награди!
Участниците имат право да участват с повече от едно предложение за фирма на бъдещето.

Прочети още...

ОНЛАЙН КОНКУРС „ПРОЛЕТ В КЮСТЕНДИЛ“ 2020

Във връзка с продължителната ваканция на учениците и спирането на културните събития читалище „Братство 1869” и читалище „Пробуда“ гр. Кюстендил предлагат едно интересно предизвикателство към всички ученици!

Онлайн конкурс „Пролет в Кюстендил“ 2020 за ученици до 12 клас в четири направления – рецитиране на стихотворение, изпълнения на песен или музикален инструмент и рисунка.

Прочети още...

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)