Проект „Стъпки - подкрепа за предприемачеството и популяризиране на услугите в туризма”  

   

Новини

ПРИКЛЮЧИ ПЪРВАТА ДЕЙНОСТ ПО ПРОЕКТ „МОДЕЛ ЗА АКТИВНО УЧАСТИЕ НА МЛАДЕЖИ В МЕСТНОТО РАЗВИТИЕ“

Сдружение Младежки общински съвет – Кюстендил реализира първата дейност по проект „Модел за активно участие на младежи в местното развитие“ по Оперативна програма „Добро управление”, Процедура Повишаване на гражданското участие в процесите на формулиране, изпълнение и мониторинг на политики и законодателство.

Прочети още...

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА НА КИТАРНИЯ КОНКУРС

На 4 април 2019 г. от 9.30 ч. в читалище „Братство 1869” ще започне конкурсната програма на участниците в Двадесет и третото издание на Международния конкурс за класическа китара “Акад. Марин Големинов” – Кюстендил 2019.
В утрешния ден ще се представят участниците в I, II, III и IV възрастови групи.

Прочети още...

ОСТАВАТ БРОЕНИ ДНИ ДО СТАРТИРАНЕТО НА ДВАДЕСЕТ И ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС ЗА КЛАСИЧЕСКА КИТАРА КЮСТЕНДИЛ 2019!

Музикалният форум ще стартира на 3 април 2019 г. с традиционното дефиле в централната градска част с участието на Градски духов оркестър, Мажоретни състави от гр. Кюстендил, организатори, гости и участници в конкурса.
Официалното откриване ще бъде на 3 април от 18:00 ч. в залата на Общински театър – Кюстендил.

Прочети още...

ПРОГРАМА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС ЗА КЛАСИЧЕСКА КИТАРА “АКАД. МАРИН ГОЛЕМИНОВ” – КЮСТЕНДИЛ 2019

Публикувана е програмата на Международния конкурс за класическа китара “Акад. Марин Големинов” – Кюстендил 2019. Конкурсът ще се проведе в периода 3-6 април 2019 г. в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил.
Той се организира от Община Кюстендил и читалище „Братство 1869”, със съдействието на читалище „Пробуда 1961” Кюстендил и с финансовата подкрепа на Министерството на културата.

Прочети още...

КОНКУРС ЗА ЕСЕ "МОЯТА СТРАНА, НАШИЯТ СВЯТ ПРЕЗ 2030 Г."

Какво предвиждате за Вашата страна и за нашия свят през 2030 г.? Напишете есе и спечелете стипендия за лятно училище по Ваш избор!
Как смятате, че Вашата страна ще бъде управлявана и как ще бъде позиционирана на европейската и световната икономическа и политическа сцена през 2030 г.?
Кои са основните развития, които ще характеризират Вашата страна и Европа в бъдеще?

Прочети още...

   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)