Новини

Участвай в летния лагер по журналистика на sCOOL Media

Започна кандидатстването за петото издание на летния лагер на sCOOL Media. Изчети внимателно тази обява, за да разбереш как можеш да станеш част от приключението между 1 и 8 юли. Ще прекараш седмица с твои връстници, с които не просто ще се забавлявате, а ще влезете в ролята на истински репортери и ще потърсите най-интересните истории.

Прочети още...

НПСС стартира кампанията за прием на документи за XVII-то издание на Националния приз "Студент на годината"

Първото издание на конкурса се провежда през Декември 2006 година.
Целта на събитието е всяка година да бъдат удостоени студенти от различни области на висшето образование за постигнати от тях значими резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.
Кандидатурите следва да бъдат изпращани до 16 февруари 2024 година на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Прочети още...

МТСП набира номинации за Отличителния знак за постижения в политиката по равнопоставеност между жените и мъжете

Министерство на труда и социалната политика набира кандидатури на институции и организации за връчване на Отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете. Наградите се връчват за седма година.
Награждаването ще се състои в края на месец април 2024 г., като носителите на приза ще бъдат разпределени в три категории: държавни институции (централна и местна власт); стопански и нестопански организации; обществени организации и институции.

Прочети още...

Форум „Висше образование в България” гостува в Кюстендил

Кариерните консултанти към ЦПЛР-ОДК Кюстендил, организират форум „Висше образование в България”. Той ще се състои на 13 февруари 2024 г., от 11.30 часа до 17.00 часа, в читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил.
Участие във форума ще вземат представители на водещи университети от България. На кандидат-студентите и техните родители ще бъде предоставена възможност да получат информация от първа ръка за специалностите и реда за кандидатстване в различните висши учебни заведения.

Прочети още...

Празник „Изкуство и култура“ в село Шишковци

На 29 и 30 януари 2024 г. НЧ „Братство 1869“ гр. Кюстендил съвместно с НЧ „Васил Левски 1965“ организираха в с. Шишковци, общ. Кюстендил поредица от инициативи в рамките на проект „Изкуство и култура за всички“.
Дейностите стартираха в пространството пред читалище „Вл. Димитров – Майстора 1919“ с провеждане на пленер за деца, които рисуваха обекти от културно-историческото наследство на област Кюстендил – къща-музей на Владимир Димитров – Майстора, с. Шишковци, църква „Св Мина“, гр. Кюстендил, „Арката“ на площад „Велбъжд“, гр. Кюстендил, „Кадин мост, с. Невестино, Къща-музей „Ильо войвода“, гр. Кюстендил и др.

Прочети още...

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)