Проект „Модел за активно участие на младежи в местното развитие”  

   

Новини

СТАРТ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В ЧИТАЛИЩЕ „БРАТСТВО 1869”

От 10.09.2020 г. стартира новата учебна година 2020/2021 за курсовете и школите на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил.
Детската музикална школа ще приема ученици в класовете по китара, пиано, акордеон, цигулка, кларинет, синтезатор, народно пеене, поп и класическо пеене, солфеж и елементарна теория на музиката.

Прочети още...

КЮСТЕНДИЛКАТА ВАСИЛИА ПЕТРОВА С НЯКОЛКО НАГРАДИ ОТ ПИРИН ФОЛК

Кюстендилката Василиа Петрова спечели Награда на публиката на конкурса за авторска песен „Пирин Фолк”. Това стана с песента "Дете на Пирина". Конкурсът се проведе в Летния театър в Сандански.  Василиа спечели и първа награда за изпълнителско изкуство на песента "Жетварка”.

Прочети още...

КОНКУРС ЗА КЛАСИЧЕСКА КИТАРА – КЮСТЕНДИЛ 2020

Читалище „Братство 1869” обявява регламента за Двадесет и четвъртото издание на Международния конкурс за класическа китара, който ще се проведе от 22 до 24 октомври 2020 г. в гр. Кюстендил.
Конкурсът се организира ежегодно и е под патронажа на кмета на Община Кюстендил – Петър Паунов. В него могат да участват всички желаещи китаристи от страната, подали анкетна карта за участие до 16 октомври 2020 г.

Прочети още...

БЪДИ ДОБРОВОЛЕЦ – ДАЙ СВОЯ ПРИНОС

На  20 и 21 август 2020 г. се проведе обучение на тема „Бъди доброволец – дай своя принос“.
Проектът се реализира от Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил” с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016 – 2020), Министерство на младежта и спорта.

Прочети още...

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА В КЮСТЕНДИЛ

На 12 август 2020 г. от 11:00 ч. пред сградата на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе тържествено отбелязване на Международния ден на младежта.
Организатори на събитието бяха читалище „Братство 1869“, Сдружение „Гражданска мрежа - Кюстендил“, „Младежки общински съвет - Кюстендил“ съвместно с Дирекция „Бюро по труда - Кюстендил“.

Прочети още...

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)