Проект „Стъпки - подкрепа за предприемачеството и популяризиране на услугите в туризма”  

   

Новини

ИНИЦИАТИВА НА МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“

Инициатива по случай 5-ти декември – Международен ден на доброволчеството под надслов „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна“.  Провежда се за втора поредна година. Тя е насочена към изявени млади доброволци от цялата страна.

За да се включите, е необходимо да номинирате един доброволец от Вашата организация, който най-активно е участвал през изминалата 2017 г. в доброволчески инициативи, кампании и/или др, и е на възраст от 15 до 29 години.

За тази цел трябва само попълните формуляр за номинация, който се намира в сайта на Националната информационна система на младежта, и да го изпратите заедно със снимки на номинирания от доброволческа инициатива на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 29.11.2017 г.

Получените номинации ще бъдат публикувани на 30.11.2017 г. във фейсбук страницата на Национална информационна система за младежта и ще се осъществи гласуване до 04.12.2017 г., чрез харесвания на снимките и историята на доброволците. Трима от тях, събрали най-много харесвания, ще бъдат обявени на 05.12.2017 г. и ще бъдат поканени на официална среща в Министерство на младежта и спорта, на която ще им бъдат връчени специални почетни грамоти.

Целта на инициативата е популяризиране на добрите практики на изявени млади хора в сферата на доброволчеството, които чрез своя пример да „заразят“ и други младежи с духа на доброволчеството.

   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)