Проект „Стъпки - подкрепа за предприемачеството и популяризиране на услугите в туризма”  

   

Новини

КЛАСИЧЕСКИ КОНЦЕРТ НА ДЕНИС ГРОМОВ

На 17 август - петък от 18:00 ч. в Голяма зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил ще се състои Класически концерт на Денис Громов (Русия, Сочи). В програмата ще прозвучат произведения от Шуман, Лист, Шопен и др.
Денис Громов е роден през 1974 г. в Сочи (Русия) в артистично семейство. Завършва ДМШ „И.Шмелев” в класа на Н.Олейников, а по-късно и Музикалното училище в Сочи. През 1999 г. завършва Московска консерватория „П.И.Чайковски” в класа на световноизвестния пианист и педагог Евгений Малинин.

Прочети още...

ДОБРОВОЛЦИТЕ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ +” СЕ ВКЛЮЧИХА В ОТБЕЛЯЗВАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

На 11 и 12.08.2018 г. от 10.00 ч. НЧ „Братство 1869” стартира поредица от инициативи по повод 12 август Международния ден на младежта, в които се включиха доброволците по проект „ЕДС – академия за живота”, съфинансиран от Програма „Еразъм +” на Европейския съюз:
-  проведена бе информационна кампания пред читалище „Братство 1869” и в централната част на гр. Кюстендил, в рамките на която бяха разпространени информационни листовки и други материали, издадени от ЕС по теми, касаещи младите хора;

Прочети още...

ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

По повод Международния ден на младежта НЧ „Братство 1869” гр. Кюстендил с подкрепата на Програма „Еразъм +“, ЦРЧР – Евродеск-България организира поредица от инициативи.
На 11 и 12 август в центъра на гр. Кюстендил се проведе информационна кампания, на която бяха раздадени материали, издадени от ЕС по теми, касаещи младите хора. Тази година Международният ден на младежта бе посветен на Европейската година на културното наследство 2018.

Прочети още...

МЛАДЕЖКИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ 2018 - ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПИШЕ!

Присъединете се към конкурса и отговорете на въпроса: "Какви стъпки предприемачите и правителството трябва да предприемат, за да станат по-иновативни?"
Младите хора на възраст между 18 и 25 години от европейските държави-членки и страните партньори на COSME са поканени да напишат есе на английски език с максимален брой 2500 думи, което отговаря на въпроса: "Какви стъпки трябва предприемачите и правителството да предприемат, за да станат по-иновативни?".

Прочети още...

КОНКУРС „ЕВРОПА В МОЯ РЕГИОН“

Генерална дирекция „Регионална и селищна политика“ на Европейската комисия Ви кани да вземете участие във фотоконкурса „Европа в моя регион“, за да покажете проекти от цяла Европа, финансирани от ЕС.
Открийте проекти, финансирани от ЕС, подберете най-добрите си кадри и ги изпратете!
Направете две снимки: първата да изобразява проекта, а втората да показва информационното табло за финансирането от ЕС. Проявете творчество! Качете и двете снимки на платформата.

Прочети още...

   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)