Проект „Стъпки - подкрепа за предприемачеството и популяризиране на услугите в туризма”  

   

Новини

МЛАДЕЖКО ОБУЧЕНИЕ „ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ“

На 18 и 19 ноември в гр. Дупница, област Кюстендил се проведе младежко обучение „Организиране на събития“.  Участници бяха 16 младежки лидери и работници от различни организации, работещи с доброволци. Членове на сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил” също взеха участие в обучението.

Прочети още...

НАЦИОНАЛEН УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС „ПОСЛАНИЦИ НА ЗДРАВЕТО“ 2017

Националният ученически конкурс „Посланици на здравето” се провежда в подкрепа на здравословния начин на живот на младите хора, с цел превенция на поведенческите рискови за здравето фактори, свързани с нeздравословното хранене, ниската физическа активност, злоупотребата с алкохол и тютюнопушенето. Право на участие имат ученици от 1 до 12 клас от цялата страна. Конкурсът ще се проведе в три възрастови категории:

Прочети още...

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ОБМЕННА ПРОГРАМА В АМЕРИКА

Отворена е покана за програмата за обмен в Америка 2018 с краен срок за кандидатстване – 30-и ноември 2017.
Обменната програма е предназначена за професионалисти, които са активно въвлечени в програми за гражданско участие и застъпничество (НПО/развитие на гражданското общество), в организации за гражданско образование, граждански групи за натиск, общностни активисти и/или организатори на общности, които работят с малцинствени групи.

Прочети още...

ВКЛЮЧИ СЕ В ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА PITCH BOOTCAMP - КАРИЕРНОТО СЪБИТИЕ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА

На 24 и 25 ноември 2017 г. ще се проведе третото издание на Pitch Bootcamp - кариерното събитие, което учи младите хора как да представят себе си пред бизнеса и в социалната медия LinkedIn, как да открият специалните си умения и да ги прилагат по най-добрия начин. 
Усвоили тънкостите на бизнес профила през Ден 1, младежите ще имат възможността да приложат знанията си на практика и да се представят пред водещи компании в България, както   и да получат обратна връзка и съвети от тях през Ден 2.

Прочети още...

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА УЧАСТИЕ В ЕВРОПЕЙСКОТО МЛАДЕЖКО СЪБИТИЕ В СТРАСБУРГ

Включете се в Европейското младежко събитие на 1 и 2 юни 2018 г. в Страсбург, в което ежегодно вземат участие над 8 000 млади хора, и бъдете част от обсъжданията за бъдещето на Европа заедно с управляващите.

Събитието се организира от Европейския парламент и дава възможност на младежки организации да представят своите идеи, като най-добрите предложения ще имат възможността да бъдат презентирани пред парламентарните комисии и да бъдат включени в програмата на Европейския парламент.

Прочети още...

   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)